Testa din hälsa!

Silva Holistic samarbetar med Zinzino och Werlabs, som har en bred bas av hälsotester i flera kategorier.
Att regelbundet testa sin hälsostatus är ett smart sätt att lära sig förstå sin kropp för att sedan kunna ge den de bästa förutsättningarna för att hålla sig frisk!
Ta kontroll över sin hälsa helt enkelt!

Varför testa sin hälsa?

De sjukdomar som ökar i antal och även drabbar människor i yngre åldrar är idag livsstilssjukdomar. Exempel på sådana är Diabetes typ2, Crohns sjukdom, ulcerös colit, Alzheimers, högt blodtryck, stroke, artros, artrit, autoimmuna sjukdomar, astma, allergier, KOL, Cancer mfl. Dessa orsakas ofta av en ogynnsam livsstil, och kan därför även motverkas av en bra livsstil!
Genom att ta reda på sin kropps inre hälsostatus INNAN sjukdom uppstår, har man därmed möjlighet att undvika att dessa eventuella sjukdomar uppstår i framtiden.I samband med provsvaren får du tips och råd på vad just din kropp behöver för att hålla sig frisk och stark.

Brett utbud av hälsotester
som ger dig koll på din hälsa.

Klicka på länken för att se/beställa de olika blodtesterna.
Välj sedan ett provtagningsställe nära dig
Få svar snabbt och smidigt, digitalt till dig inom 2-5 dagar

Hemmatester 

Zinzinos torrblodstester är enkla, smidiga och pålitliga tester som du tar på dig själv/ din familj. Proven postas i brev till laboratorium och svaren kommer digitalt. Du får även en personlig genomgång av provsvaren. För mer information, boka in ett gratis informationsmöte online.


Zinzinos tester:
Blodfetter
D-vitaminstatus
Långtidsblodsocker inkl. livsstilsanalys