Ett hälsoföretag med hjärta för  långsiktigt välmående och natur!

 "Silva" betyder skog och "holistic" står för helhetstänket när det gäller välmående. Vår kropps inre värld hänger ihop med den yttre och alla delar i de olika "världarna" samarbetar och är beroende av varandra. Balans är nyckelordet för att må bra, men ibland rubbas den balansen.
Silva Holistics hälsocoaching går ut på att lyssna in och tolka kroppen signaler/symptom och återställa balansen. Det kan handla om allt från att stötta levern på cellnivå till att få hjälp med sömnen.
 Jag jobbar alltid med ett funktionsmedicinskt tillvägagångssätt, dvs. att ta reda på grundorsaken till ett dåligt mående. 
Kroppen är självläkande och helt fantastisk, vi behöver bara lära oss att lyssna på dess signaler och tolka dem på rätt sätt så kan vi hjälpa oss själva till en god hälsa!


Vem är jag?
Mitt namn är Ylva, det är jag som är grundare för och driver Silva Holistic.  Mig hittar ni i Arboga, en mindre ort i mellansverige där jag bor med min man och våra tre barn. Jag har alltid tyckt att det är viktigt att lyssna på sig själv och att göra det man själv känner är rätt. När jag hade blivit mamma till två barn började jag känna att min energi minskade mer och mer för var dag som gick. Mitt humör förändrades och jag kände inte igen mig själv. Men jag förstod att för att få förändring måste jag skapa förändring! 
Jag ändrade delar av min livsstil, mitt sätt att äta, tänka och röra på mig. Det var också då jag förstod hur viktig skogen är som en plats för återhämtning. Jag skapade en hållbar livsstil, inte en "kur" eller  tillfällig "quick fix" och det gav resultat!
Då insåg jag samtidigt hur mycket vi själva påverkar vårt mående och hur viktigt det är med rätt kunskap för att kunna påverka kroppen positivt och inte negativt.
Jag utbildade mig senare till Hälso- och livsstilsterapeut för att verkligen lära mig från grunden hur vår kropps alla system fungerar och samarbetar samt hur vi kan hjälpa vår kropp att återställa obalanser som har lett eller kommer att leda till dåligt mående. Att ta reda på grundorsaken istället för att "sätta plåster på såren" är nyckeln till en långsiktig och hållbar hälsa. 
Vår kropp är självläkande och helt fantastisk när vi ger den rätt förutsättningar!
Naturen står för läkning på många sätt

Mer och mer forskning visar att vistelse i skog och natur har stor påverkan på vårt mående. Träd utsöndrar ett ämne som kallas fytoncider och det påverkar oss genom att vi blir mer avslappnade. Jag använder mig ofta av skogen för att hjälpa kroppen att slappna av. En stund på en mossig stubbe vänder nästan alltid negativa tankar till positiva! Prova du med!


Silva Holistic anordnar skogsbad och andra naturevent, för aktuell information följ oss gärna på Instagram @arboga_lymfmassage

Kontakt

 
Adress

Östra Nygatan 8 C

Arboga

Sverige

 
E-post
 
Telefon