Hälsoprogrammet

Ett välbeprövat trestegsprogram med kosttillskott för ett balanserat mående. 
Hälsoprogrammet stöttar en kropp som är i obalans, men är även till för att behålla friska kroppar friska!

Vår kropp eftersträvar balans för att må bra. Både i Sverige och flera delar av världen har man fått goda resultat genom att jobba utifrån en metod som stärker tre grundläggande områden inuti kroppen. Att minska inflammation, stärka tarmhälsan och att balansera upp näringsintaget. Detta är hälsoprogrammet och är utformat efter flera års forskning och prövning med inspiration från de "blå zonerna" i världen, där människor lever FRISKA tills de dör. Vi jobbar inledningsvis i ett sexmånadersprogram med naturliga nordiska kosttillskott av hög kvalitét.
I programmet ingår även personlig coaching och du blir medlem i en grupp där du kan ta del av mer kunskap gällande hälsa på flera områden samt andra människors erfarenheter av programmet.


Varmt välkommen att boka tid för att få mer information om detta.
Tre steg till långsiktigt välmående

Minska inflammation

-Det första steget är
att ge
kroppen
balans i sin förmåga att kontrollera inre inflammation
Låggradig inre inflammation är idag grunden till de flesta moderna sjukdomar. I detta steg ger vi kroppen möjlighet att stänga av inflamamtion samt stärker dina celler, vilket ger din kropp de bästa förutsättningarna att ta åt sig näring och bygga upp styrka inifrån.


Återställ tarmfloran

-Det andra steget är
att ge kroppen
balans i tarmfloran. Tjocktarmens mikrobiom utgör en avgörande roll för bland annat immunförsvar och psykisk hälsa.  Att ha en god tarmhälsa och att lära sig om vad just din kropp mår bra av ger dig trygg grund till ett bra mående.

Stärk näringsintaget

-Det tredje är
att ge kroppen
balans i näring
som utgör våra cellers byggstenar.
Vi täpper här igen näringshålen som bildas av den moderna maten. 
Våran kropps celler nybildas regelbundet och behöver rätt näring för att bygga en frisk kropp.
TA KONTROLLEN ÖVER DIN HÄLSA!

Det finns inga mediciner i världen som kan bota en näringsbrist!
Din kropp är självläkande och när du ger den rätt förutsättningar öppnar du upp möjligheten till ett bra mående samt förebygger framtida sjukdomar.